Vacatures Carrière

Vayu is een gerespecteerde en innovatief bedrijf dat gas, elektriciteit en aanverwante diensten levert aan de Ierse en Nederlandse markt. Een sleutel tot ons succes is onze toewijding aan klantenservice en productontwikkeling.

Omdat we de beste mensen binnen ons team willen aan trekken, hebben wij onszelf hoge eisen gesteld zowel als bedrijf en als werkgever. In 2012, heeft Vayu het hoog gewaardeerde , Great Place to Work Award’ ontvangen als erkenning dat het bedrijf zich niet alleen verplicht heeft, maar ook daadwerkelijk heeft zorg gedragen voor het creëren van een positieve werkomgeving.

Elk teamlid telt bij Vayu. Wij hechten veel waarde aan onafhankelijke, creatieve denkers die zullen bijdragen aan onze innovatieve kracht in de Ierse en Nederlandse energiemarkt en zullen meewerken aan de groei van ons bedrijf .

Wij zijn altijd op zoek naar flexibele, open-minded mensen met een positieve instelling die bereid zijn om te leren.

Als je denkt dat Vayu het bedrijf voor jou is, stuur dan je CV naar registration@vayu.ie. Details van de beschikbare positie (s) kan worden gevonden door te klikken op de link (s) hieronder:

Zelfs als je geen positie ziet die je vaardigheden precies past, stuur dan toch je CV naar registration@vayu.ie.

Details van de beschikbare positie (s) kan worden gevonden door te klikken op de link (s) hieronder:

Software Ontwikkelaar;

 

 

What some of our Customers are Saying