Over Vayu

Vayu is een Ierse energie-management bedrijf, welke aardgas en elektriciteit aan de industriële en commerciële markt in Ierland, Noord-Ierland en Groot-Brittannië levert.

Sinds het begin als een leverancier van aardgas in 2004, is Vayu gestaag gegroeid en levert nu 28% van de grootste aardgas gebruikers in Ierland . In 2007 lanceerden we onze elektriciteitsleverantie bedrijf en hebben ons marktaandeel jaarlijks zien verdubbelen.
Vayu heeft een reputatie opgebouwd voor zijn uitmuntendheid binnen de industrie. Wij leveren aan klanten in diverse sectoren, met inbegrip van de farmaceutische, de productie, de technologische, de retail en de voedsel en drank sector.
Glencore, een van de grootste groothandel leveranciers van olie en gas in de wereld, is zowel ons gas inkoop partner als ook aandeelhouder in ons bedrijf. De Vayu – Glencore samenwerking geeft Vayu en haar klanten unieke toegang tot een grote verscheidenheid van gespecialiseerde diensten en ondersteuningen.
Bovenal, zijn wij bij Vayu trots op onze relatie met onze klanten en we werken hard om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de best mogelijke producten en diensten op de markt blijven bieden.

Onze Missie
Bij Vayu, onze missie is om een innovatieve benadering naar de energiemarkt te brengen, die voortbouwt op het ontwikkelen van wederzijds voordelige en gewaardeerd relaties tussen Vayu, onze klanten, medewerkers en partners.
In de door ons gekozen marktsectoren, zullen wij concurrerende, rendabele oplossingen leveren en worden erkend door klanten en branchegenoten als een leider in dienstverlening.

What some of our Customers are Saying